ΕΡΓΑ

Τα έργα μας

Κάθε έργο μας είναι ξεχωριστό, το μελετάμε ξεχωριστά και με γνώμονα τις ανάγκες σας σχεδιάζουμε και τοποθετούμε τον ανελκυστήρα σας.
Οι ανελκυστήρες που τοποθετούμε είναι αρίστης ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών.
Μπορούν να είναι εσωτερικοί ή εξωτερικοί, δημόσιας, ιδιωτικής ή επαγγελματικής χρήσης.
Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει φρεάτιο, στην INNOVATECH LIFT αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε μεταλλικό φρεάτιο, με την χρήση κοιλοδοκών κατάλληλων διαστάσεων, το οποίο και επενδύουμε με γυαλί (πανοραμικός), γυψοσανίδα ή τσιμεντοσανίδα ανάλογα με την επιθυμία σας.
Οι θάλαμοι που τοποθετούμε είναι εξαιρετικής ποιότητας και σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από πληθώρα υλικών κι χρωμάτων ώστε να κατασκευάσουμε το θάλαμο που επιθυμείτε και ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας.
Η επένδυση του θαλάμου μπορεί να είναι γυαλί, φορμάϊκα, δερματίνη, inox mirror ή satin. Στο θάλαμο μπορούμε να τοποθετήσουμε καθρέπτη ολόσωμο, μισό, ή ¾ .
Η κομβιοδόχη του θαλάμου μπορεί να είναι inox ή γυαλί, επίτοιχη ή αφής και μπορούμε να την τοποθετήσουμε οριζόντια ή κάθετα μέσα στον θάλαμο.
O φωτισμός επιτυγχάνετε με λάμπες φθορίου, spots, οπτικές ίνες και το δάπεδο μπορεί μα είναι πλακάκι, μάρμαρο, γρανίτης, laminam κ.α.
Οι επιλογές και οι συνδυασμοί είναι άπειροι. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε τον δικό σας ανελκυστήρα.

Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την ποιοτική υπεροχή την αξιοπιστία και την ανταπόκρισή μας σε κάθε ανάγκη τους. Εσύ ποιον θα εμπιστευτείς;

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση cookies
espa_banner