Εγκατάσταση ανελκυστήρα στα Μελίσσια


Εγκατάσταση ανελκυστήρα στα Μελίσσια

Άλλο ένα έργο μας ολοκληρώθηκε. Όλα τα υλικά που τοποθετήθηκαν για την εγκατάσταση του υδραυλικού ανελκυστήρα προσώπων για το έργο «Εγκατάσταση ανελκυστήρα στα Μελίσσια» είναι αρίστης ποιότητας, πιστοποιημένα και πληρούν τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που ορίζονται από την νομοθεσία ώστε ο ανελκυστήρας να είναι ικανός προς πιστοποίηση και καταχώρηση.

Με έμφαση πάντα την ικανοποίηση του πελάτη προσφέραμε ένα ακόμη ασφαλές, ποιοτικό, λειτουργικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Ο θάλαμος που τοποθετήθηκε είναι γυάλινος, λευκού χρώματος με ολόσωμο καθρέπτη και ειδικής κατασκευής σύμφωνα με τις απαιτήσεις και επιλογές του πελάτη.

Τα χαρακτηριστικά του θαλάμου για το έργο «Εγκατάσταση ανελκυστήρα στα Μελίσσια» είναι:

Επένδυση: Ειδικό γυαλί, λευκού χρώματος

Σκωτίες: Inox Satin

Κουπαστή: Inox Satin

Καθρέπτης: Ολόσωμος

Δάπεδο: Λευκό μάρμαρο

Οροφή: Τετράγωνο inox mirror  με έξι led spot

Η  κομβιοδόχη θαλάμου που τοποθετήθηκε είναι επίτοιχη τύπου panel, χρώματος inox satin η οποία περιλαμβάνει:

  • Φως ασφαλείας με ανεξάρτητη πηγή ενέργειας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
  • Κουδούνι ασφαλείας με ανεξάρτητη πηγή ενέργειας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
  • Intelphone – διάταξη επικοινωνίας η οποία σας επιτρέπει να καλείτε έως τέσσερις αριθμούς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
  • Display – οθόνη στην οποία εμφανίζονται εικόνες και φωτογραφίες της επιλογής του πελάτη καθώς και η πορεία ή ο όροφος στον οποίο βρίσκεται κάθε φορά ο θάλαμος του ανελκυστήρα.

Οι κομβιοδόχες ορόφου είναι inox satin  και επίτοιχες. Οι κομβιοδόχες ορόφου τοποθετήθηκαν πάνω στην κάσα της κάθε πόρτας ορόφου. Με αυτό τον τρόπο δεν πραγματοποιήθηκαν οικοδομικές εργασίες – σκαψίματα στον τοίχο για την τοποθέτηση τους. Οι κομβιοδόχες φέρουν οθόνη ώστε να δείχνουν κάθε φορά την πορεία του θαλάμου και τον όροφο στον οποίο βρίσκεται.

Στον ανελκυστήρα τοποθετήθηκε αυτόματη θύρα θαλάμου τύπου BUS σε χρώμα inox satin.

Οι θύρες ορόφου που εγκαταστάθηκαν στον ανελκυστήρα είναι ημιαυτόματες. Το χρώμα που επιλέχθηκε να βαφτούν οι πόρτες είναι μπεζ ειδικής βαφής. Σε κάθε θύρα τοποθετήθηκε χερούλι inox satin.

Ετικέτες


ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ
Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση cookies