ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Ανελκυστηρες Ανύψωσης Εμπορευμάτων

Η InnovatechLift αναλαμβάνει με συνέπεια και αξιοπιστία να εγκαταστήσει ανελκυστήρες ανύψωσης εμπορευμάτων. Οι ανελκυστήρες εμπορευμάτων μεταφέρουν γρήγορα και με ασφάλεια όλα τα εμπορεύματα τα οποία επιθυμείτε.

Η εταιρία InnovatechLift εξασφαλίζει την άριστη κατασκευή του ανελκυστήρα εμπορευμάτων και τη χρήση άριστης ποιότητας εξαρτημάτων που θα χρησιμοποιηθούν για τη σωστή και μακροχρόνια λειτουργία του συστήματος ανύψωσης εμπορευμάτων.

Τα συστήματα ανύψωσης εμπορευμάτων διακρίνονται σε αναβατόρια, ανυψωτικές πλατφόρμες φορτίων και ανελκυστήρες μεταφοράς φορτίων με τη συνοδεία ατόμων.

Αναβατόριο

Τα αναβατόρια είναι συστήματα ανύψωσης τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την μεταφορά μικρών φορτίων σε χώρους όπως για παράδειγμα εστιατορίων.

Συγκεκριμένα υπάρχουν:

  1. Αναβατόρια μικρών φορτίων για μεταφορά εμπορευμάτων από 200kg έως 1500kg με πλατφόρμα
  2. Αναβατόρια εστιατορίων με ανοξείδωτο θάλαμο και πορτάκια για εξυπηρέτηση εστιατορίων, bar, βιβλιοπωλείων, μικρών αποθηκών κτλ.
  3. Αναβατόρια για ανύψωση βαρέων φορτίων, κατασκευασμένοι από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής. Θάλαμοι και θύρες μεγάλων διαστάσεων που επιτρέπουν την φόρτωση ακόμα και περονοφόρα οχήματα.

Compact

Η ανυψωτική Πλατφόρμα Φορτίων τύπου Compact αποτελεί την ιδανική λύση για βιομηχανίες και αποθηκευτικούς χώρους. Η εγκατάστασή του χαρακτηρίζεται εύκολη και γρήγορη, ενώ δεν απαιτεί χώρο φρεατίου και μηχανοστασίου. Το Compact χρησιμοποιείται για μεταφορά φορτίων έως 1500kg.

Ανελκυστήρες Μεταφοράς Φορτίων

Οι ανελκυστήρες μεταφοράς φορτίων με τη συνοδεία ατόμων εγκαθίστανται σε βιομηχανικούς χώρους, εργοστάσια και supermarkets, όπου η μεταφορά του φορτίου γίνεται με την παρουσία συνοδού.

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση cookies
espa_banner