ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Ανελκυστήρες Προσώπων

Πλέον δεν υπάρχει σπίτι, επαγγελματική στέγη ή κτήριο χωρίς ανελκυστήρες προσώπων. Προσφέρει όμως την ασφάλεια και την αισθητική που θέλετε;

Οι ανελκυστήρες προσώπων πρέπει να τοποθετούνται κοντά στην κύρια είσοδο ή το κλιμακοστάσιο και να είναι προσβάσιμοι από όλα τα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Κάντε την σωστή επιλογή, στην InnovatechLift!

H InnovatechLift μελετά την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, προσφέροντας σας ποιοτικούς, καλαίσθητους και ασφαλείς ανελκυστήρες. Η εταιρία μας προσφέρει μηχανικούς και υδραυλικούς ανελκυστήρες για κάθε είδους ανάγκη, με ή χωρίς μηχανοστάσιο. Επίσης, προσφέρουμε λύσεις όπου δεν υπάρχει φρεάτιο, κατασκευάζοντας εξωτερικό μεταλλικό φρεάτιο το οποίο επενδύουμε με υλικά όπως τσιμεντοσανίδα, πάνελ πολυουρεθάνης, γυαλί κα.

Μαζί θα σχεδιάσουμε τον ανελκυστήρα σας, σύμφωνα με τα δικά σας γούστα και απαιτήσεις. Ακόμα και μετά την κατασκευή, είμαστε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε προκύψει ή για την απαραίτητη συντήρηση.

Ακόμα και αν θέλετε να εκσυγχρονίσετε τον ανελκυστήρα προσώπων η InnovatechLift σας καθοδηγεί και σας δίνει ολοκληρώμενες λύσεις για τα σύγχρονα δεδομένα.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ένα ασφαλές και αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα. Και μέχρι τώρα το έχουμε καταφέρει με όλους μας τους πελάτες!

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας επισκεφθούμε στο χώρο σας χωρίς χρέωση και θα σας προτείνουμε την καλύτερη τεχνική λύση, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση cookies
espa_banner