ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΑΜΕΑ

Η εταιρεία InnovatechLift μελετά κάθε περίπτωση ξεχωριστά και δίνει εξειδικευμένες λύσεις!

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) αποτελούν ένα ιδιαίτερο κομμάτι του κοινωνικού συνόλου που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία InnovatechLift μελετά κάθε περίπτωση ξεχωριστά και δίνει εξειδικευμένες λύσεις ανάλογα με τις υφιστάμενες, κάθε φορά, ιδιαιτερότητες. Η εταιρεία μας φροντίζει ώστε όλα τα συστήματα μεταφοράς να είναι φιλικά προς τα ΑΜΕΑ και εναρμονισμένα με τους ισχύοντες κανονισμούς για τη διευκόλυνση της διακίνησής τους.

Ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν, οι ανελκυστήρες για ΑΜΕΑ διακρίνονται σε:

Ανελκυστήρες τύπου Καρέκλας

Οι ανελκυστήρες σκάλας για ΑΜΕΑ τύπου καρέκλας, είναι ειδικά σχεδιασμένοι για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ανάβαση των σκαλοπατιών. Τα συστήματα αυτά μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε σκάλα, τόσο σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους. Επιπλέον, προσφέρουν τη δυνατότητα τοποθέτησης σε ευθείες ή κυκλικές σκάλες, όπου η εγκατάσταση ανελκυστήρα είναι αδύνατη. Τα συστήματα ανύψωσης με κάθισμα διατίθενται σε διαφορετικούς τύπους και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χρήστη και την ιδιαιτερότητα κάθε κατοικίας.

Ανελκυστήρες τύπου Πλατφόρμας

Οι ανελκυστήρες σκάλας για ΑΜΕΑ με πλατφόρμα είναι σχεδιασμένοι ώστε να δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες, να έχουν πρόσβαση σε οποιονδήποτε χώρο, με ασφάλεια και άνεση. Προσφέρουν τη δυνατότητα εγκατάστασης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ενώ μπορούν να στερεωθούν τόσο στον τοίχο όσο και με στηρίγματα στο έδαφος.

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση cookies
espa_banner