ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Η InnovatechLift σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια ευρεία γκάμα σύγχρονων θαλάμων οι οποίοι μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες και την αισθητική σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΘΥΡΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Η InnovatechLift σας παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία από πόρτες ανελκυστήρων, οι οποίες χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και αισθητική. Οι πόρτες του ανελκυστήρα διακρίνονται σε αυτόματες, ημιαυτόματες και πόρτες θαλάμου τύπου BUS.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΦΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Καθώς η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά προσφέρουμε σε εσάς την δυνατότητα να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία ορόφων ανελκυστήρα, ώστε να έχετε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Οι οροφές ανελκυστήρα που σας προσφέρουμε είναι αρίστης ποιότητας και ταιριάζουν σε όποιο θάλαμο επιλέξετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ - ΔΑΠΕΔΑ

Η InnovatechLift σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από υλικά εσωτερικής επένδυσης και δαπέδων για τον θάλαμο του ανελκυστήρα σας. Μπορείτε να επιλέξετε για την επένδυση του θαλάμου σας γυαλί, inox, δερματίνη, πλαστικοποιημένη λαμαρίνα, φορμάικες στα χρώματα της αρεσκείας σας και στην καλύτερη ποιότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΕΣ - ΚΟΥΜΠΙΑ ΑΣΑΝΣΕΡ

Οι κομβιοδόχες ανελκυστήρων της InnovatechLift είναι αξιόπιστης λειτουργίας, προηγμένης τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Innovatech Lift διαθέτει μηχανικούς και υδραυλικούς πίνακες ανύψωσης και πίνακες συστημάτων εκκένωσης. Τα έμβολα είναι κατασκευασμένα από χάλυβα και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία διαμέτρων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση cookies