Εγκατάσταση ανελκυστήρα στο Κολωνάκι


Εγκατάσταση ανελκυστήρα στο Κολωνάκι

Άλλο ένα έργο μας ολοκληρώθηκε. Στο έργο “Εγκατάσταση ανελκυστήρα στο Κολωνάκι” τοποθετήθηκε υδραυλικός ανελκυστήρας ατόμων. Όλα τα υλικά που τοποθετήθηκαν στο  έργο είναι αρίστης ποιότητας, πιστοποιημένα και πληρούν τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που ορίζονται από την νομοθεσία. Ο ανελκυστήρας να είναι πλήρως ικανός προς πιστοποίηση και καταχώρηση.

Με έμφαση πάντα την ικανοποίηση του πελάτη προσφέραμε ένα ακόμη ασφαλές, ποιοτικό, λειτουργικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Ο θάλαμος που τοποθετήθηκε είναι γυάλινος, λευκού χρώματος και ειδικής κατασκευής σύμφωνα με τις απαιτήσεις και επιλογές του πελάτη.

Τα χαρακτηριστικά του θαλάμου που τοποθετήθηκε στο έργο “Εγκατάσταση ανελκυστήρα στο Κολωνάκι” είναι:

Επένδυση: Ειδικό γυαλί, λευκού χρώματος

Σκωτίες: Inox Satin

Καθρέπτης: Ολόσωμος

Δάπεδο: Τεχνογρανίτης λευκού χρώματος

Οροφή: Τετράγωνο plexi glass με inox satin κορνίζα

Στο συγκεκριμένο έργο τοποθετήθηκαν touch screen κομβιοδόχες ορόφου και θαλάμου. Οι touch screen κομβιοδόχες είναι μια καινοτόμα λύση για τον ανελκυστήρα, η οποία συμβαδίζει απόλυτα με την εποχή και την ανάπτυξη της τεχνολογίας σε κάθε τομέα.

Οι κομβιοδόχες είναι γυάλινες, λευκού χρώματος και με λευκό φωτισμό. Οι συνδυασμοί χρωμάτων γυαλιού και φωτισμού της κομβιοδόχης είναι άπειροι. Μπορείτε να κάνετε τούς δικούς σας συνδυασμούς, σύμφωνα με την αισθητική σας ή να επιλέξετε σε κάθε όροφο διαφορετικό χρωματισμό δίνοντας μια διαφορετική  νότα στο χώρο σας.

Η  κομβιοδόχη θαλάμου που τοποθετήθηκε είναι γυάλινη επίτοιχη λευκού η οποία περιλαμβάνει:

  • Touch screen (αφής) μπουτόν λευκού φωτισμού.
  • Φως ασφαλείας με ανεξάρτητη πηγή ενέργειας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
  • Κουδούνι ασφαλείας με ανεξάρτητη πηγή ενέργειας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
  • Intelphone – τηλεφωνική πλακέτα μέσω της οποία μπορείτε να καλείτε έως τέσσερις αριθμούς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
  • Display – οθόνη στην οποία εμφανίζονται εικόνες και φωτογραφίες της επιλογής του πελάτη καθώς και ο όροφος στον οποίο βρίσκεται κάθε φορά ο ανελκυστήρας.

Η θύρα ορόφου που τοποθετήθηκε είναι ημιαυτόματη βαμμένη με λευκή εποξειδική βαφή ταιριάζοντας απόλυτα στην αισθητική του χώρου και στην επιθυμία του πελάτη να επικρατήσει το λευκό χρώμα.

 

 

Ετικέτες


ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση cookies
espa_banner