ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Οι ανελκυστήρες προσώπων πρέπει να τοποθετούνται κοντά στην κύρια είσοδο ή το κλιμακοστάσιο και να είναι προσβάσιμοι από όλα τα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Η InnovatechLift αναλαμβάνει με συνέπεια και αξιοπιστία την εγκατάσταση συστημάτων ανύψωσης εμπορευμάτων. Οι ανελκυστήρες εμπορευμάτων μεταφέρουν γρήγορα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΑΜΕΑ

Η εταιρία InnovatechLift μελετά κάθε περίπτωση ξεχωριστά και δίνει εξειδικευμένες λύσεις. Τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) αποτελούν ένα ιδιαίτερο κομμάτι του κοινωνικού συνόλου και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ PARKING

Η εταιρία InnovatechLift αναλαμβάνει την εγκατάσταση ανελκυστήρων αυτοκινήτων και εγγυάται την άρτια κατασκευή τους, έτσι ώστε ο ανελκυστήρας να είναι ασφαλής και λειτουργικός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ

Οι κυλιόμενες σκάλες είναι σκάλες αυτόματης ανοδικής ή καθοδικής πορείας. Οι κυλιόμενες κλίμακες τοποθετούνται σε χώρους με έντονη επιβατική κίνηση, όπως αεροδρόμια, σταθμοί τρένων, supermarkets, εμπορικά κέντρα κ.ά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Οι υδραυλικοί ανελκυστήρες συνήθως τοποθετούνται σε κτίρια όπου οι απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες, όπως μικρές και μεσαίες κατοικίες και εργοστάσια ή βιομηχανίες με μικρές διαδρομές φρεατίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Οι μηχανικοί ανελκυστήρες είναι από τους πρώτους ανελκυστήρες που μπήκαν στην ζωή μας. Η μετακίνηση του μηχανικού ανελκυστήρα επιτυγχάνεται μέσω των συρματόσχοινων και της τροχαλίας τριβής στον κινητήριο μηχανισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ MRL

Οι MRL ανελκυστήρες αποτελούν τη νέα γενιά ανελκυστήρων και εγκαθίστανται σε κτίρια στα οποία δεν έχει γίνει πρόβλεψη μηχανοστασίου ανελκυστήρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση cookies
espa_banner