Εγκατάσταση ανελκυστήρα στο Πόρτο Ράφτη 2


Εγκατάσταση ανελκυστήρα στο Πόρτο Ράφτη 2

Άλλο ένα έργο μας ολοκληρώθηκε. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα στο Πόρτο Ράφτη 2 είναι αρίστης ποιότητας, πιστοποιημένα και πληρούν τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που ορίζονται από την νομοθεσία ώστε ο ανελκυστήρας να είναι ικανός προς πιστοποίηση και καταχώρηση.

Με έμφαση πάντα την ικανοποίηση του πελάτη προσφέραμε ένα ακόμη ασφαλές, ποιοτικό, λειτουργικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Στο συγκεκριμένο έργο δεν είχε προβλεφθεί ο κατάλληλος χώρος  για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα, δηλαδή δεν υπήρχε το φρεάτιο. Για να είναι δυνατή η εγκατάσταση του ανελκυστήρα θα έπρεπε να κατασκευαστεί μεταλλικό φρεάτιο.  Η INNOVATECHLIFT προχώρησε αρχικά στην μελέτη του μεταλλικού φρεατίου και κατόπιν στην κατασκευη του απο έμπειρο προσωπικό της.

Η κατασκευή του φρεατίου πραγματοποιήθηκε με την τοποθέτηση και συγκόλληση κοιλοδοκών. Οι διαστάσεις που απαιτείται να έχουν οι κοιλοδοκοί ορίζονται στην μελέτη του μεταλλικού φρεατίου. Μετά την κατασκευή του μεταλλική φρεατίου πραγματοποιήθηκε η πλήρωσή του. Η επένδυση του φρεατίου έγινε με τσιμεντοσανίδα αρίστης ποιότητας. Ο ελαιοχρωματισμός της τσιμεντοσανίδας έγινε με την ίδια απόχρωση που έχει η οικεία στα  εξωτερικά τοιχώματα ώστε να μην επηρεάζει την αισθητική του κτιρίου.

Ο θάλαμος που τοποθετήθηκε είναι γυάλινος, γκρι χρώματος και ειδικής κατασκευής σύμφωνα με τις απαιτήσεις και επιλογές του πελάτη.

Τα χαρακτηριστικά του θαλάμου για το έργο Εγκατάσταση ανελκυστήρα στο Πόρτο Ράφτη 2 είναι:

Επένδυση: Ειδικό γυαλί, γκρι χρώματος

Σκωτίες: Inox Satin

Κουπαστή: Inox Satin

Καθρέπτης: Ολοσωμος

Δάπεδο: Τεχνογρανίτης λευκού χρώματος

Οροφή: Inox Mirror με δύο οριζόντια plexi glass

Η  κομβιοδόχη θαλάμου που τοποθετήθηκε είναι επίτοιχη τύπου panel, χρώματος inox satin η οποία περιλαμβάνει:

  • Φως ασφαλείας με ανεξάρτητη πηγή ενέργειας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
  • Intelphone – τηλεφωνική πλακέτα μέσω της οποία μπορείτε να καλείτε έως τέσσερις αριθμούς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
  • Display – οθόνη στην οποία εμφανίζονται εικόνες και φωτογραφίες της επιλογής του πελάτη καθώς και ο όροφος στον οποίο βρίσκεται κάθε φορά ο ανελκυστήρας.

Ετικέτες


ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΛΥΣΕΙΣ
Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση cookies