Εγκατάσταση ανελκυστήρα στην Λαμία


Εγκατάσταση ανελκυστήρα στην Λαμία

Άλλο ένα έργο μας ολοκληρώθηκε. Όλα τα υλικά που τοποθετήθηκαν στο έργο “Εγκατάσταση ανελκυστήρα στην Λαμία” είναι αρίστης ποιότητας, πιστοποιημένα και πληρούν τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που ορίζονται από την νομοθεσία ώστε ο ανελκυστήρας να είναι ικανός προς πιστοποίηση και καταχώρηση.

Με έμφαση πάντα την ικανοποίηση του πελάτη προσφέραμε ένα ακόμη ασφαλές, ποιοτικό, λειτουργικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Ο θάλαμος που τοποθετήθηκε είναι γυάλινος, μπλε χρώματος και ειδικής κατασκευής σύμφωνα με τις απαιτήσεις και επιλογές του πελάτη. Στο συγκεκριμένο έργο τοποθετήθηκαν touch screen κομβιοδόχες ορόφου και θαλάμου. Οι κομβιοδόχες είναι γυάλινες, μπλε χρώματος όπως ο θάλαμος δίνοντας την αίσθηση ότι δεν υπάρχει κομβιοδόχη στο θάλαμο αλλα τα μπουτόν είναι μέρος της επένδυσης του θαλάμου.

Τα χαρακτηριστικά του θαλάμου για το έργο “Εγκατάσταση ανελκυστήρα στην Λαμία”  είναι:

Επένδυση: Ειδικό γυαλί, μπλε χρώματος

Σκωτίες: Inox Mirror

Κουπαστή: Inox Mirror

Καθρέπτης: Ολόσωμος

Δάπεδο: Τεχνογρανίτης γκρι χρώματος με μαύρα νερά

Οροφή: Inox Mirror ειδικού σχεδίου

Η  κομβιοδόχη θαλάμου που τοποθετήθηκε είναι γυάλινη επίτοιχη μπλέ η οποία περιλαμβάνει:

  • Touch screen (αφής) μπουτόν
  • Φως ασφαλείας με ανεξάρτητη πηγή ενέργειας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
  • Intelphone – τηλεφωνική πλακέτα μέσω της οποία μπορείτε να καλείτε έως τέσσερις αριθμούς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
  • Display – οθόνη στην οποία εμφανίζονται εικόνες και φωτογραφίες της επιλογής του πελάτη καθώς και ο όροφος στον οποίο βρίσκεται κάθε φορά ο ανελκυστήρας.

Ετικέτες


ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση cookies