Εγκατάσταση ανελκυστήρα στην Γλυφάδα


Εγκατάσταση ανελκυστήρα στην Γλυφάδα

Άλλο ένα έργο μας ολοκληρώθηκε. Όλα τα υλικά που εγκαταστάθηκαν στο έργο «Εγκατάσταση ανελκυστήρα στην Γλυφάδα» είναι αρίστης ποιότητας, πιστοποιημένα και πληρούν τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που ορίζονται από την νομοθεσία. Μετά την εγκατάσταση του ανελκυστήρα, πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος του από επίσημο φορέα ελέγχου,  εκδόθηκε η πιστοποίηση του και ολοκληρώθηκε η διαδικασία καταχώρησης του στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου ή της Περιφέρειας που ανήκει.

Με έμφαση πάντα την ικανοποίηση του πελάτη προσφέραμε ένα ακόμη ασφαλές, ποιοτικό, λειτουργικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Ο θάλαμος που τοποθετήθηκε είναι γυάλινος, γκρι χρώματος και ειδικής κατασκευής σύμφωνα με τις απαιτήσεις και επιλογές του πελάτη.

Τα χαρακτηριστικά του θαλάμου για το έργο «Εγκατάσταση ανελκυστήρα στην Γλυφάδα» είναι:

Επένδυση: Ειδικό γυαλί, γκρι χρώματος.

Σκωτίες: Inox Satin

Κουπαστή: Inox Satin

Καθρέπτης: Ολόσωμος

Δάπεδο: Λευκό πλαστικό τύπου Pirelli

Οροφή: Inox Mirror  με οριζόντια plexi glass

Η  κομβιοδόχη θαλάμου που τοποθετήθηκε είναι επίτοιχη τύπου panel. Το χρώμα της κομβιοδόχης είναι  inox satin και περιλαμβάνει:

  • Φως ασφαλείας με ανεξάρτητη πηγή ενέργειας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
  • Κουδούνι ασφαλείας με ανεξάρτητη πηγή ενέργειας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
  • Intelphone – τηλεφωνική πλακέτα μέσω της οποία μπορείτε να καλείτε έως τέσσερις αριθμούς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
  • Display – οθόνη στην οποία εμφανίζονται εικόνες και φωτογραφίες της επιλογής του πελάτη καθώς και ο όροφος στον οποίο βρίσκεται κάθε φορά ο ανελκυστήρας.

Οι κομβιοδόχες ορόφου είναι inox mirror. Οι κομβιοδόχες ορόφου τοποθετήθηκαν δίπλα στην κάσα της κάθε πόρτας ορόφου.  Οι κομβιοδόχες φέρουν οθόνη ώστε να δείχνουν κάθε φορά την πορεία του θαλάμου και τον όροφο στον οποίο βρίσκεται. Το χρώμα της ένδειξης που επιλέχθηκε είναι το κόκκινο.

Στον ανελκυστήρα τοποθετήθηκε αυτόματη θύρα θαλάμου τύπου bus χρώματος Inox Satin.

Οι θύρες όρόφου – φρεατίου του ανελκυστήρα είναι ημιαυτόματες. Οι θύρες είναι βαμμένες με εποξειδική βαφή, συγκεκριμένης απόχρωσης επιλογής του πελάτη, ώστε να ταιριάζει με την αισθητική του χώρου.

Ετικέτες


ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΛΥΣΕΙΣ
Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση cookies