ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Εγκατάσταση Ασανσέρ

Στην InnovatechLift αναλαμβάνουμε να κάνουμε πράξη κάθε σας επιθυμία και απαίτηση για την εγκατάσταση του ασανσέρ σας.

Ασφάλεια

Λαμβάνοντας υπόψη τον διαθέσιμο χώρο του φρεατίου και μηχανοστασίου, τις ανάγκες σας (μεταφορά ατόμων, φορτίων, ΑΜΕΑ κλπ), το αισθητικό αποτέλεσμα, τη χρήση ποιοτικών υλικών, εγγυόμαστε την άρτια και ασφαλή τοποθέτηση του ανελκυστήρα.

Αισθητική

Στην InnovatechLift σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μεγάλη γκάμα θαλάμων, θυρών και μπουτονιέρων διαφορετικών χρωμάτων και υλικών, ώστε να πετύχουμε άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, πάντα σε τιμές που συμφέρουν τον κάθε πελάτη.

Κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός

Η εταιρία αντιμετωπίζει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα κάθε πελάτη και ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε ανάγκη σας με αποτέλεσμα να γίνει ο πιο έμπιστος συνεργάτης σας.

Η InnovatechLift:

  1. Αναλαμβάνει την εγκατάσταση ανελκυστήρων και συστημάτων ανύψωσης
  2. Τηρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή οδηγία 95/16/ΕΚ και τα αντίστοιχα πρότυπα που διέπουν την λειτουργία των ανελκυστήρων και των ανυψωτικών μηχανημάτων, εγγυώντας σας ασφαλές αποτέλεσμα.
  3. Προμηθεύεται πιστοποιημένα υλικά άριστης ποιότητας από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο. Εξετάζει κάθε έργο ξεχωριστά και προσφέρει τις πιο αξιόπιστες και ασφαλείς λύσεις.
  4. Προσφέρει 10χρονια εγγύηση σε κάθε νέα εγκατάσταση ασανσέρ.

Δημοσιεύσεις
Μαζί σχεδιάζουμε τον ανελκυστήρα σας

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση cookies
espa_banner