ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η InnovatechLift παρέχει όλο το εύρος των απαιτούμενων υπηρεσιών με στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της. Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική ανταπόκριση σε κάθε σας ανάγκη.

ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Η InnovatechLift εκπονεί, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, τη μελέτη οποιουδήποτε ανελκυστήρα (υδραυλικού, μηχανικού ή χωρίς μηχανοστάσιο, ατόμων αυτοκίνητων ή φορτίων σε νεόδμητα ή παλαιά κτίρια), προτείνοντάς σας την ιδανική λύση με βάση τις δικές σας ανάγκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Η εταιρεία αναλαμβάνει την εγκατάσταση ανελκυστήρων με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα και ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε ανάγκη σας. Γι’ αυτό και αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα σας, ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένος με τα ισχύοντα πρότυπα ποιότητας όσον αφορά την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα, δίνοντας παράλληλα έμφαση στο άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Η τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα σας γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, που φροντίζει για τη σωστή και ομαλή λειτουργία του, μειώνοντας την πιθανότητα βλαβών και απορρυθμίσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Η εταιρεία InnovatechLift αναλαμβάνει την έκδοση πιστοποιητικού για κάθε τύπο ανελκυστήρα με βάση τα προβλεπόμενα από την ελληνική νομοθεσία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΛΥΣΕΙΣ

Πλοηγηθείτε στην gallery μας και δείτε μερικά από τα έργα που έχουμε αναλάβει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση cookies
espa_banner