Εγκατάσταση ανελκυστήρα στο Νέο Ψυχικό


Εγκατάσταση ανελκυστήρα στο Νέο Ψυχικό

Άλλο ένα έργο μας ολοκληρώθηκε. Όλα τα υλικά που εγκαταστάθηκαν στο έργο “Εγκατάσταση ανελκυστήρα στο νέο Ψυχικό” είναι αρίστης ποιότητας, πιστοποιημένα και πληρούν τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που ορίζονται από την νομοθεσία ώστε ο ανελκυστήρας να είναι ικανός προς πιστοποίηση και καταχώρηση.

Με έμφαση πάντα την ικανοποίηση του πελάτη προσφέραμε ένα ακόμη ασφαλές, ποιοτικό, λειτουργικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Στο συγκεκριμένο έργο δεν είχε προβλεφθεί ο κατάλληλος χώρος για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα, δηλαδή δεν υπήρχε το φρεάτιο. Για αυτό το λόγο η INNOVATECHLIFT προχώρησε αρχικά στην μελέτη και κατασκευή του μεταλλικού φρεατίου και κατόπιν στην εγκατάσταση του ανελκυστήρα.

Κατασκευή μεταλλικού φρεατίου στο έργο “Εγκατάσταση ανελκυστήρα στο Νέο Ψυχικό”

Η κατασκευή του φρεατίου πραγματοποιήθηκε με την τοποθέτηση και συγκόλληση κοιλοδοκών. Μετά την κατασκευή του μεταλλικού φρεατίου πραγματοποιήθηκε η πλήρωσή του. Το φρεάτιο είναι γυάλινο – πανοραμικό δηλαδή η επένδυση του έγινε με ειδικό γυαλί triplex.

Ο θάλαμος που τοποθετήθηκε είναι γυάλινος και ειδικής κατασκευής σύμφωνα με τις απαιτήσεις και επιλογές του πελάτη.

Η  κομβιοδόχη θαλάμου που τοποθετήθηκε είναι επίτοιχη τύπου panel, χρώματος inox satin η οποία περιλαμβάνει:

  • Φως ασφαλείας με ανεξάρτητη πηγή ενέργειας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
  • Intelphone – τηλεφωνική πλακέτα μέσω της οποία μπορείτε να καλείτε έως τέσσερις αριθμούς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
  • Display – οθόνη στην οποία εμφανίζονται εικόνες και φωτογραφίες της επιλογής του πελάτη καθώς και ο όροφος στον οποίο βρίσκεται κάθε φορά ο ανελκυστήρας.

Ετικέτες


ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ Θάλαμοι Ανελκυστήρων ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΛΥΣΕΙΣ
Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση cookies